andersbp.dk

Visninger: 212 | Retur til forsiden


Shamanistisk babyrytmik


Skrevet af Anders, 3. juli 2017, klokken 19:45 Emne: Børn

Kan I huske mig? Jeg skrev for efterhånden flere år siden et par blog-indlæg, hvor jeg forsøgte at være sjov på mit nyfødte barns vegne. Nu har jeg så været dum nok til at få endnu et barn, så på utallige opfordringer og for at få mine umådeligt store mængder af overskudstid på barsel til at gå må jeg hellere fortælle jer lidt om, hvordan livet er i barselsland, runde to!

 

Sig hej til Kaj. Han meldte sin ankomst i september sidste år, efter hvad der sammenlignet med den første vel nærmest må betragtes som en rutine-fødsel. Han er den dejligste lille glade dreng i verden, og jeg vil spare jer for detaljerne omkring hans afføring, nætterne, hans tissemand, babysvømning, madindtag og andre kedelige ting. Altså i hvert fald ikke udover, at afføringen er i den hårde ende (here we go again…), nætterne er stadig slemme (men mest for François og Bertrand - kan I huske, hvem det er?), han har en tissemand (og han elsker at pille ved den hele tiden - fars dreng!), han er vild med at svømme ligesom sin søster, og han spiser masser af mad (hurra!), hvilket trods alt gør det en del lettere for undertegnede at være på barsel med ham.

 

KajOgFar

Hyggebillede af Kaj og undertegnede. Hvis nogen mangler elastikker, så er Kaj leveringsdygtig.

 

Når det nu ikke lige er sæson for babysvømning, så har mor haft Kaj med til babyrytmik. Så da mor en mandag var forhindret, måtte far jo så træde til. Babyrytmik kan nok bedst beskrives som en kombination af en mødregruppe, mor/barn-gymnastik, salmesang, hot-yoga, shamanisme og fællessang om bålet på Thy-lejren. Bevæbnet med ikke meget andet end en adresse og en kode til den pivåbne port ankommer Kaj og jeg i nogenlunde god tid. Stedet er selvfølgelig fyldt med små børn og, ja, ammende kvinder. Ikke en mand i sigte, og jeg overvejer straks i desperation at gå ud til håndværkerne i gården for at suge en sidste smule maskulinitet i mig (altså ikke…never mind…). Kaj er ligesom jeg mærkbart nervøs, i og med at han kvitterer med en lorteble, lige da vi skal til at gå ind i salen. #dadfail nummer et er så, at jeg selvfølgelig er kommet afsted uden vådservietter. Havde det nu været et vilkårligt andet sted, havde det nok ikke været det store problem, men jeg må nu kontakte en rundkreds af simultan-ammende mødre (uden at fornærme nogen mindede det altså rigtig meget om en hønsehus, hvor en flok høns sidder kaglende og ruger på hver deres æg). Det føltes som at vade ind til royal middag på D’Angleterre og med det samme få rettet en lysspot på ens hvide sokker i sandalerne. Anyway, vi får ordnet ekskrement-problemet og træder veloplagte ind i salen, nu dog for sent - #dadfail nummer to. Jeg bliver nu mødt af en rundkreds bestående af seks storbar…øhm… veludrustede kvinder i følgeskab med deres børn samt en kvindelig instruktør. #dadfail nummer tre: jeg har så lige den dag valgt - meget passende - at tage min ældgamle dødningehoved-metal-tshirt på. Mest fordi jeg jo gerne vil signalere min udbredte interesse for dødsmetal og det okkulte - perfekt til en gang babyrytmik.

 

Og hvad laver man så til babyrytmik? Jo, man antager i hvert fald, at samtlige deltagende forældre ”bare” kan de ca. 10 sange, der kommer som på samlebånd. Jeg kender selvsagt ikke en eneste, så i henhold til den utvetydige, normative sociale kontrakt brummer jeg lavt og uforståeligt med: ”Hmmm…dada dum… kommer Pellefanten…uuuhhh… mmmmmmmm… han hedder Kaaaaaaj jaa… bum bummelum… weeeeeeh!” Under sangene vælger instruktøren (hvis uddannelse jeg sikkert slet ikke kan udtale) at spille på forskellige instrumenter, blandet andet fløjte, guitar og tromme, og det er her, der går lidt Thy-lejr i den. Det ville ikke komme som en overraskelse, hvis et genfærd fra en nordamerikansk indianerstamme pludselig skulle komme svævende forbi, mens jeg storsvedende kaster rundt med Kaj og prøver at undgå at støde ind i andres ben, bryster og babyer, som nådesløst flyver gennem luften.

 

Med jævne mellemrum kommer der med fløjlsblød kvidderstemme så pludselig et dessin fra shamanen: ”Og så laver vi lige frøen!” ”Frøen”, tænker jeg, det lyder frækt…det er det overhovedet ikke. Jeg kæmper med at følge trop, mens alle mødrene uden nogen former for instrukser lægger sig ned på ryggen og syngende placerer deres babyer på deres løftede ben. Her kommer så #dadfail nummer fire: jeg har tilsyneladende også fået lidt for løse bukser på den dag, så der er pludselig elektriker nok til at få installeret stærkstrøm i en mellemstor midtjysk provinsby. At jeg herudover på nuværende tidspunkt kampsveder, gør ikke min medfølelse med de andre deltagendes nethinder mindre.

 

Sange og øvelser skrider langsomt fremad i de 50 minutter, vækkelsesceremonien varer. Blandt skal jeg også nedsænke min søn i et badekar fyldt med store kugler. Undervejs har jeg som eneste orne i mudderet på fornemmelsen, at skal jeg være en del af fællesskabet, er jeg nødt til selv enten at begynde at amme Kaj (upassende?) eller smide et par ammebrikker i for hyggens skyld, eftersom der konstant bliver rettet på disse. For jer, der løber længere ture, kan dette måske endda anbefales, til når man lige har købt en ny løbetrøje. Vi har vel allesammen løbet rundt om søerne med blødende brystvorter, ikke?

 

Kuglebad

Min søn nedsænket i et kar med store kugler. Det' ikk' så ringe endda...!

 

Kaj elsker babyrytmikken, og da jeg storsvedende og mildest talt lettet sidder tilbage, kommer tre af de ”andre mødre” hen og tilkendegiver sig som hhv. to fra Susannes nye mødregruppe og en gammel efterskoleveninde. Her havde man lige håbet på en nogenlunde anonym klump #dadfails, men nej…suk. Kaj og jeg flygter hurtigt ud og spiser vores mad på gaden i stedet.

 

Eftersom min kone har opfordret mig til at skrive lidt kortere (men til gengæld flere) indlæg, vil jeg stoppe nu. Næste gang er der lagt op til bl.a. en opdateret status på Esther samt lidt før- og efter-sammenligning af livet med og uden børn. Cliffhanger!
Kommentarer (66)

person Karen
4. juli 2017, klokken 09:29

Jeg dør af grin!!! Du er verdens sjoveste far

person Richardgeots
19. juni 2019, klokken 12:52
Hello there! [url=http://canadianonlinepharmacyllp.com/#canadian-pharmacies-top-best]canadian pharmacies[/url] excellent internet site.
person groozy
19. juni 2019, klokken 09:25
denticaricoimmediato.com [url=http://www.denticaricoimmediato.com/#]denticaricoimmediato.com[/url]
person TeltHoat
19. juni 2019, klokken 11:11
http://uwinhealth.com/ [url=http://www.uwinhealth.com/#]www.uwinhealth.com[/url]
person AlfredCoale
19. juni 2019, klokken 02:51
swing bouncer bassinet combo . < $ % $ ^ & . . @ = . $ ( ( ) . ) . . < : + . . , < http://best-baby-swing-for-reflux.tk > $ ( = new baby swing on belly * > . ^ < * . . . " \ < - . , > > . < < - , .
person bepphisk
17. juni 2019, klokken 16:54
http://www.eathabesha.com/ [url=http://eathabesha.com/#]www.eathabesha.com[/url]
person Couptsog
18. juni 2019, klokken 23:47
http://www.myfintale.com/ [url=http://myfintale.com/#]www.myfintale.com[/url]
person stormovoel75
17. juni 2019, klokken 12:51
ReAction comanda Wow all kinds of useful info.
person Abarpit
16. juni 2019, klokken 11:15
www.pediatricradiologynet.com [url=http://pediatricradiologynet.com/#]www.pediatricradiologynet.com[/url]
person groozy
17. juni 2019, klokken 07:02
http://galfinance.com.ua/ [url=http://galfinance.com.ua/#]galfinance.com.ua[/url]
person stormovoev57
17. juni 2019, klokken 11:53
Energy Beauty Bar acționând Fine forum posts. Regards!
person ClintonIteve
16. juni 2019, klokken 08:36
Hello there! [url=http://cilaisppl.com/]buy tadalafil no prescription[/url] great web site
person walageta
16. juni 2019, klokken 03:22
familymednews.com [url=http://familymednews.com/#]familymednews.com[/url]
person Walterpin
16. juni 2019, klokken 05:22
[url=https://1rs.by/remont-tormoznoj/remont-tormoznogo-cilindra/]Устранение сколов кузова[/url] [url=https://1rs.by/remont-tormoznoj/regulirovka-tormozov/]Замена переднего бампера[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/zamena-bampera/]Покраска переднего крыла[/url] [url=https://1rs.by/remont-tormoznoj/remont-abs/]Замена бампера[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/pokraska-kryla/]Замена поворотного кулака[/url] [url=https://1rs.by/remont-tormoznoj/remont-tormoznoj-sistemy/]Покраска кузова автомобиля[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/pokraska-skolov-i-carapin-na-avtomobile/]Развал-схождение[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/remont-kapota/]Замена пружин подвески[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/zamena-porogov-avto/]Замена рычага подвески[/url] [url=https://1rs.by/prochie-raboty/kvarcevoe-pokrytie-kuzova/]Ремонт ABS[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/hromirovanie-detalej/]Устранение сколов кузова[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/vosstanovlenie-geometrii-kuzova/]Покраска порога[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/pokraska-avtomobilya-raptorom/]Замена колодок стояночного тормоза[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/pokraska-avto-plastidipom/]Покраска ручки двери[/url] [url=https://1rs.by/remont-podveski/zamena-rychaga-podveski/]Локальная покраска бампера[/url] ////////////////////////////////////////////////////////////// [url=https://1rs.by/remont-tormoznoj/zamena-tormoznih-kolodok/]замена тормозных колодок[/url [url=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-maslyanogo-filytra/]сто минск[/url] [url=https://1rs.by/remont-podveski/]стоимость кузовного ремонта[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]кузовной ремонт[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/zamena-chetverti/]замена четверти[/url] [url=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-masla-v-dvigatele/]сто минск[/url] [url=https://1rs.by/remont-podveski/]ремонт кузова[/url] [url=https://1rs.by/vyhlopnaya-sistema/zamena-prokladki-vpusknogo-i-vypusknogo-kollektora/]замена прокладки выпускного коллектора[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]замена ступичного подшипника[/url] [url=https://1rs.by/remont-podveski/]кузовной ремонт и покраска[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/stapelynie-raboti/]стапельные работы[/url] [url=https://1rs.by/remont-podveski/]удаление катализатора[/url] [url=https://1rs.by/remont-mercedes/]ремонт Мерседес[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/remont-glushitelya-krugovoy-shov/]ремонт глушителя[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]кузовной ремонт авто[/url] [url=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-masla-v-akpp/]кузовной ремонт автомобиля[/url] [url=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-vozdushnogo-filytra/]удаление катализатора[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]кузовной ремонт авто[/url] [url=https://1rs.by/remont-podveski/zamena-stupichnogo-podshipnika/]замена воздушного фильтра[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]ремонт подвески[/url] [url=https://reg-business.com/ooo-registration/]выписка из егрюл онлайн[/url] [url=https://reg-business.com/ooo-registration/]ликвидация ооо[/url] [url=https://reg-business.com/]зарегистрировать ип в москве под ключ онлайн[/url] [url=https://reg-business.com/ooo-registration/]регистрация ип под ключ[/url] [url=https://reg-business.com/liquidation-ooo/]юридическая регистрация ооо[/url] [url=https://reg-business.com/ip-registration/]зарегистрировать ип[/url] [url=https://reg-business.com/ip-registration/]регистрация ип через[/url] [url=https://reg-business.com/ooo-registration/]документы для регистрации ип[/url] [url=https://reg-business.com/ip-registration/]государственная регистрация ип[/url] [url=https://reg-business.com/ip-registration/]зарегистрировать ип в москве[/url] [url=https://1rs.by/]стоимость замены тормозных колодок[/url] [url=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-masla-v-dvigatele/]выпрямление вмятин[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]автосервис сто[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]ремонт кузова[/url] [url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/obrabotka-poroga-antigraviem/]замена масла в минске[/url]
person nupeHync
15. juni 2019, klokken 05:59
www.denticaricoimmediato.com [url=http://www.denticaricoimmediato.com/#]denticaricoimmediato.com[/url]
person Calvinveins
15. juni 2019, klokken 19:19
Hello there! [url=http://canadianonlinepharmacyllp.com/#highest-rated-canadian-pharmacies]canadian pharmacies shipping to usa's homepage[/url] excellent internet site.
person Faplaugs
15. juni 2019, klokken 00:56
www.nohealthproblemsnews.com [url=http://nohealthproblemsnews.com/#]www.nohealthproblemsnews.com[/url]
person Bamon Pycle
15. juni 2019, klokken 00:25
We make installation [url=https://stairsprom.ru]glass railings[/url] in cottages, country houses. We develop solutions for terraces, verandas, roofs of houses
person instrument
14. juni 2019, klokken 23:48
Нужен надежный немецкий инструмент? [url=http://abc-parfum.ru/communication/forum/user/20912/]Инструмент Бергер[/url] - придется по вкусу самому взыскательному потребителю! У нас представлен просто огромный ассортимент продукции, среди которого Вы подберете то, что Вам требуется. А про качество товаров, произведенных в Германии, объяснять нет большого смысла - немецкое = вечное! Кроме того мы можем предоставлять на наш [url=https://nmtclab.ru/communication/forum/user/4111/]инструмент[/url] пожизненную гарантию! Только в нашем интернет-магазине Вы сможете купить оригинальную продукцию по разумной цене с возможностью доставки по Москве и всем регионам страны в короткие сроки. Удачных Вам покупок и приятного использования инструментом, который всегда будет помогать Вам в Вашей деятельности, будь то отделочные работы или крупное строительство, ремонт автомобиля или работы на садовом участке! Мы на рынке РФ уже больше, чем 10 лет и нет Ни одного отрицательного отзыва среди наших покупателей!
person Herwode
14. juni 2019, klokken 05:52
http://www.thesatorireport.com/ [url=http://thesatorireport.com/#]www.thesatorireport.com[/url]
person TouroMus
13. juni 2019, klokken 14:21
http://travelbaseonline.com/ [url=http://travelbaseonline.com/#]www.travelbaseonline.com[/url]
person RaymondTab
14. juni 2019, klokken 04:30
Penis Enlargement Bible For Men There are a slew of options and products in the marketplace today, but what would be the penis enlargement solutions? Well that's what we are here to review with you. You see, we have spent years looking over the offerings in the field and we believe that we know the chances better than anybody else out there. Beyond just finding the very best products, we will attempt to help you avoid the scams from the business. You may see products which we feel are truly the very best in the company in terms of results and of course worth on our website because we understand what works and what does not and that is. The Penis Enlargement Bible is a 'natural remedy' for small penis size in the meaning that it helps your penis grows to a bigger size. This guide isn't intended for the majority of guys as you might have guessed. It is meant for those that feel endowed and, thus, cannot please their women how that they want to. [url=https://www.howtogrowyourpenis2014.com]https://www.howtogrowyourpenis2014.com[/url] You may have known of penis enlargement systems although not all of these are effective. The Penis Enlargement Bible has stood out as a natural and effective penis enlargement program that uses proven growth techniques to help users achieve their aims. This Penis Enlargement Bible's story has a great deal to do with this guide's writer because it was motivated by his own predicament. John Collins is the founder of this plan and, according to his own claims, he had been a 'no show' for quite a very long moment at the bedroom. After being frustrated by 'rip-offs', John decided to take matters in his hands and hunt. From the beginning, he realized that penis enlargement needed to be a pure procedure if the gains were to survive. The Penis Enlargement Bible is based on purely techniques, as previously mentioned. It's based on a formula that stimulates growth by activating hormones which recreate the same conditions like those at phase when your groin area enlarged. You don't experience growth after puberty. John Collins asserts that growth can be achieved by you after using the supplements and exercises. According to his study, John Collins asserts that his unique technique causes the body to release a hormone that causes your penile tissues to grow. After Long Does The Technique Work? As with fitness training enlargement depends on your wellbeing. If you are healthy and fit, chances are greater that you will achieve the desired results. However, if you are not healthy, you may need to work a little harder before you start making profits. The components of Penis Enlargement Bible It's important to increase blood flow into the penis. The way to trigger reactions within the body which will force your manhood to expand. Everything you need to know about erectile dysfunction.Chapter two presents the methods that trigger the actual growth process. You will learn the foods you need to eat as well as the significance of diet. You'll also be introduced so that your penis will expand, which you need to. The writer was considerate enough to add ways to halt the expansion process if you happen to receive any reasons to stop. Into the sensitive topic of premature ejaculation, you'll be introduced in chapter three. The writer lists all possible causes of premature ejaculation as well as ways. The info in this chapter will enable you to take charge of when to semen. In the end, you'll be in a position to have better sex. Chapter four continues with the male encounter but this time discusses ways to raise the volume of semen. Men believe having the ability to take is a sign of sexual prowess. Opinions may vary on this, however, the majority of guys would love to be able to ejaculate. In this chapter, you will learn the techniques to do so. Chapter five is about nutritional supplements and herbs. The writer introduces a number of Chinese herbs which are claimed to be useful for penis development. Chapter six continues focusing more on supplements that aid in penis growth. Note that these supplements might not be directly associated with penis growth but they're known to possess potent capabilities for manhood growth.The final chapter simply provides supplemental info. The techniques imitate the 'normal' expansion process that your body was already used to. Because of this, chances are high that there will not be any awkwardness or abnormalities as your manhood enlarges.In accession to increase in span, your penis will also increase in girth and this is what most men want. The Penis Enlargement Bible deals with male addressing issues such as quantity and premature ejaculation of semen. Users may expect to achieve overall improved sex lives.Finally, the Penis Enlargement Bible is sure to work for you if used as instructed by the writer. Give it a try today to turn your sexual life around.
person Orishek
9. juni 2019, klokken 01:15
http://www.sundaysoupblog.com/ sundaysoupblog.com
person Faplaugs
9. juni 2019, klokken 20:37
drogentreff.com drogentreff.com
person Lypebada
10. juni 2019, klokken 11:23
http://www.altnewscoin.com/ www.altnewscoin.com
person dubbada
10. juni 2019, klokken 16:34
www.healthnews2me.com www.healthnews2me.com
person RobertFrida
10. juni 2019, klokken 19:51
Can I simply say what a relief to find somebody that actually understands what they're discussing on the internet. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More people have to check this out and understand this side of the story. It's surprising you're not more popular since you most certainly have the gift. http://justbesmarty.info/c/8.php
person Calvinveins
11. juni 2019, klokken 15:34
Hello there! [url=http://onlinegenepharmacy.com/#overseas-pharmacies-that-deliver-to-usa]overseas pharmacies that deliver to usa[/url] very good web site.
person RobertRog
11. juni 2019, klokken 17:09
Guys, tired of sitting with no money? I was just a poor student, and now i make 1000$ - 1500$ every day here: http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/how-to-make-cash.htm - paid online surveys It works! Checked. Good luck to all! This Internet earnings is available in all countries! These articles will help you: http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/how-to-make-money.htm [b] Бинарные опционы статьи [/b] [url=http://9binaryoptions.net/binarnye-opciony-stati.html]http://9binaryoptions.net/binarnye-opciony-stati.html[/url] Start Now!
person Tommyjut
11. juni 2019, klokken 17:09
Здравствуйте! интересный у вас сайт! Нашел интересную инфу: [url=http://sportmanlife.ru/]мужская сила в домашних условиях[/url] Здесь: как быстро накачать пресс до кубиков девушке http://sportmanlife.ru/kak-nakachat-press/ Тут: Экстраслим таблетки для быстрого похудения http://sportmanlife.ru/78-ekstraslim.html Здесь: как усилить мужскую потенцию в домашних условиях http://sportmanlife.ru/48-libido-drive-innovacionnoe-naturalnoe-sredstvo-dlya-moschnoy-potencii.html
person RoccoMed
12. juni 2019, klokken 09:17
Здравствуйте! класный у вас сайт! Нашел класную базу кино: [b] смотреть российские сериалы новинки в хорошем качестве [/b] [url=http://kinoserialtv.net/]http://kinoserialtv.net/[/url] Тут: фантастика читать бесплатно в хорошем качестве http://kinoserialtv.net/fantastika/ рейтинг 2019 Тут: смотреть советские комедии в хорошем качестве http://kinoserialtv.net/komediya/ рейтинг 2019 Тут: [url=http://kinoserialtv.net/melodrama/]лучшие мелодрамы 2018 2019 смотреть онлайн[/url] смотреть новую лучшую российскую мелодраму список 2018 Здесь: http://kinoserialtv.net/12714-vavilon-5-sbor-tv-babylon-5-the-gathering-special-edition-1998.html [b] Смотреть Вавилон 5: Сбор (ТВ) / Babylon 5: The Gathering (Special Edition 1998) онлайн бесплатно [/b] Тут: [url=http://kinoserialtv.net/1190-alisa-v-gorodah-alice-in-den-stadten-1974.html] Смотреть Алиса в городах / Alice in den St"adten (1974) онлайн бесплатно [/url]
person Calvinveins
12. juni 2019, klokken 10:34
Hi there! [url=http://canadianonlinepharmacyllp.com/#no-prior-prescription-required-pharmacy]canadian pharmacies[/url] beneficial website.
person GregoryAlode
12. juni 2019, klokken 17:33
Hi there! [url=http://canadianonlinepharmacyllp.com/]best canadian mail order pharmacies[/url] beneficial web site
person infolF
7. juni 2019, klokken 16:52
celebritysco.com www.celebritysco.com
person cituncept
8. juni 2019, klokken 00:40
Looking for some extra cash? free cryptocurrency Coins: Games, Faucets, PTC advertise, Software free Bitcoin (BTC), Litecoin, Dashcoin, Ripple, ect free ways to earn Bitcoin No investment needed ! YES it's free ! ways to earn free cryptocurrency
person Occakituat
8. juni 2019, klokken 02:48
vvvvv CLICK HERE vvvvv ^^^^^ CLICK HERE ^^^^^ write my english paper writing services for college papers write my college paper best write my paper website paper writing service superiorpapers pay someone to write a paper pay someone to write your paper write my paper reviews buying papers for college write my paper online scientific paper writing services need help with paper purchase college papers pay for paper paper writing help online professional paper writing services academic paper writers best custom paper writing service pay for paper need help writing a paper where can i find someone to write my paper custom college papers best paper writing services write my math paper paper writing service reviews help in writing paper order papers online need help write my paper help me write my paper college paper writing service reviews dltk custom writing paper find someone to write my college paper write my paper help writing college papers buy papers online for college need help writing my paper write my persuasive paper write my statistics paper buy a paper for college where to buy papers buy a philosophy paper do my paper for money pay people to write papers help me with my paper order a paper write my paper for me cheap custom handwriting paper help with writing a paper for college i need help writing a paper pay to write my paper
person RogerBuita
8. juni 2019, klokken 11:33
person Jamesallop
8. juni 2019, klokken 20:20
insurance ieo Cryptocurrency exchange idax earlier launched its first token, Ampleforth (AMPL), on its Initial Exchange Offering (IEO) platform, Tokinex. The sale is scheduled to start on June 13 and end when it reaches to alter cap of $4.9 m. idax, however, is not the first one to get into this new foray in cryptocurrency. OKEx, Binance and Bittrex are already in the IEO undertaking. Those who may often be puzzling IEO with Initial Coin Offering (ICO) must know that these two are diverse kinds of. According to experts, IEO is receiving increasingly popular because akin to many more advantages than its counterpart. What is an Initial Exchange Offering? First of all, IEO is a form of ICO; some call it a better version today. Unlike ICO which anyone with a crypto-wallet can avail, IEOs are exchange-specific. Indicates that you need to donrrrt user of the exchange that is offering it and buy the token using your account in the exchange. ICO vs IEO It'd be a challenge to declare a winner in fight between an ICO with an IEO. Some prefer ICOs because it is open to public. On paper, likewise includes more odds of raising funds. However, investors have started being skeptic about ICOs; may reasons for the. Anyone who can convince investors with their white paper can raise money through ICOs. Generally than not, the technology involved the actual planet business is unknown. Also, no to ensure monitors ICOs. Scammers get this opportunity in previous to collect funds and not deliver can be promised. RELATED NEWS Bitcoin extends losses, down more than 20% to below $6,300 Rise of smaller rivals throws up fresh challenge to bitcoin What works best IEOs truth that the exchange which launches it monitors the process as an administrator. If a venture capital company trusts the exchange, these people could be assured of protection of its IEO. Don't misunderstand means the reputation of the exchange is due to stake. Could the IEO goes down, it is probably going to take the exchange down south this particular. IEOs As well as drawbacks Cons The a feeling of risk is a lot lower in IEOs, this may be reason enough to have more investors. Reputed exchanges their very own own research and verification process to make it worse sure how the token is legit. Users should you have to be confident while buying IEO tokens just because they do not have to trust a half-known startup but to make use of the exchange that is a lot more respected. Nevertheless, like most other investment option, IEOs too have their limitations and risks. The biggest question is if you should trust an exchange. Although there are numerous cryptocurrency exchanges around, very few of them can be trusted. Most of them regularly accused of poor security and organizational. Also, various blockchain experts are against IEOs because it is against the videos . value of the technology: decentralisation. When an exchange oversees the process, it simply controls the revenue flow while blockchain and cryptocurrency are fundamentally against a seasoned of third-party control. In a collaboration with IDAX, kuverit will be holding an IEO to invest in their new cryptocurrency trading. The exchange will support cryptocurrencies, fiat, and other securities. Boasting a large list of partnerships, kuverit hopes it can emerge regarding industry owner. However, individuals skills caught our eye about kuverit was that it seeks to host STOs. Securities will be traded on kuverit through its own STO marketplace scheduled to get unveiled inside of the fourth quarter of 2019. Inherently decentralized, most of your traded tokens will be on Ethereum, including ERC-20 and ERC-721 tokens. kuverit can have some fierce competition from existing security token platforms, however, like Tokeny and tZero. The Standard Tokenization Protocol, or STP, is a decentralized network that allows any focal point in be tokenized. But need token platforms, compliance, validation and KYC/AML functions are produced directly in the blockchainallowing issuers to guarantee that everyone holding their token is following guidelines of their jurisdiction. announced how the protocol could unlock trillions of dollars in value, by that easier to trade and issue wedding party. The cost-prohibitive nature of traditional funding methods has led in order to some rapidly improving demand for services for solutions that simplify asset offerings, said Chen, in an announcement. STP is in a unique position preserve billions of dollars for companies and startups that are unable to attain funding due to the costs involved with hiring security lawyers, accountants, and investment banks. In addition, Chen suggested, the project would also help help the crypto economy as a whole, by reduction of illiquidity premiums and that easier to safely move value. Initially, Block72 asset investment bank] set out to support the crypto ecosystem by helping blockchain projects around the world, he told Crypto Briefing. ut projects merely half the equation. Associated with launch of STP we currently have the ability to fulfill the needs of crypto users all in the world, also as buildings. The sale will commence at 10 AM EDT on Tuesday, June 11th, continuing for twenty-four hours or until all tokens in order to sold. Like some other recent IEO's, the cap has been set relatively low when the excesses of the ICO model: STP hopes to raise $750,000 out from the sale, with individual contributions capped at approximately $2,500. 75 million tokens are allocated for your sale, along with a maximum supply of 2 billion STPT. Bittrex International has already launched several token sales, with mixed success. The first IEO, RAID, was cancelled after the termination of a key partnership, as Crypto Briefing announced. Another, Ocean Protocol, was considered a flop by some investors after the token price collapsed although it has since recovered quite a bit. But does not seem to bother the STP myhomepage team. We're very excited to be working with them, Chen told Crypto Briefing.We decided left with Bittrex International his or her community, like ours, is global, along with the platform allows users to more tokens in comparison to other IEO podiums. The IEO follows two private sales for the STP project, which raised a total of $7 million from prominent VC's like Neo Global Capital, BlockVC and Alphabit. Next biggest round raised $2 million for STP. STP is really a very promising project, said Wayne Zhu, partner at NGC. The Block72 team is a veteran in this space in addition have helped many great projects realize and amplify their aspects. ieo crypto insurance ieo ieo binance
person StephenTef
5. juni 2019, klokken 00:39
person groozy
5. juni 2019, klokken 00:59
http://www.aionsigs.com/ www.aionsigs.com
person StephenTef
5. juni 2019, klokken 19:07
Hello there! 24 hour canadian pharmacy good site.
person unsulge
5. juni 2019, klokken 20:54
http://wmedicinereport.com/ www.wmedicinereport.com
person Impaic
6. juni 2019, klokken 18:28
http://icelebritylove.com/ icelebritylove.com
person cituncept
7. juni 2019, klokken 02:26
Looking for some extra cash? free cryptocurrency Coins: Games, Faucets, PTC advertise, Software free Bitcoin (BTC), Litecoin, Dashcoin, Ripple, ect free ways to earn Bitcoin No investment needed ! YES it's free ! how to earn free crypto
person Frathog
7. juni 2019, klokken 05:37
http://topindinews.com/ www.topindinews.com
person StephenTef
7. juni 2019, klokken 08:48
Hi there! top rated online canadian pharmacies excellent site.
person Snurgy
3. juni 2019, klokken 20:19
www.toppersonalhealth.com www.toppersonalhealth.com
person absoday
4. juni 2019, klokken 05:38
http://justbalancinghealth.com/ www.justbalancinghealth.com
person StephenTef
4. juni 2019, klokken 05:58
Hello! legitimate canadian pharmacies great web site.
person absoday
4. juni 2019, klokken 15:11
http://plummynews.com/ plummynews.com
person JimmyVar
3. juni 2019, klokken 04:13
Привет всем! интересный у вас сайт! Нашел интересную базу кино: лучшие триллеры онлайн hd 720 Здесь: смотреть бесплатно лучшие семейные фильмы http://kinovalenok.tv/semeynyy/ рейтинг 2019 Тут: новые русские сериалы смотреть в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/serialy/ список 2019 Тут: смотреть лучшие фильмы 2018 триллеры http://kinovalenok.tv/triller/ список 2018 Тут: http://kinovalenok.tv/3416-sosedka-neighbor-2009.html Смотреть Соседка / Neighbor (2009) онлайн бесплатно Здесь: В «Черном зеркале» появится Джон Хэмм В «Черном зеркале» появится Джон Хэмм
person priepor
3. juni 2019, klokken 10:48
www.crynfiction.com crynfiction.com
person StephenTef
3. juni 2019, klokken 11:13
Hello! canadian pharmacies shipping to usa great web page.
person MaxCax
3. juni 2019, klokken 11:23
Приехали отдохнуть в Крым и нужна машина? Рады проедложить вам недорогая аренда авто в Симферополе. Чтобы взять в аренду авто, можно заказать обратный звонок. Наши сотрудники перезвонят вам в ближайшее время. Чтобы оформить аренду, необходим минимальный пакет документов, автомобиль мы можем доставить в любое место Крыма. Аренда авто Крым
person Brianshele
3. juni 2019, klokken 01:36
http://atmosphera.lviv.ua/dyrian http://distributed.org.ru/SistemiInformacionnihProcessov/vidi-obespecheniya-informacionnih-sistem http://ukr.slezenko.info/sanatoly.htm http://films-doma.ru http://political-science.ru/?p=121 http://robosoul.ru/articles.html http://pdk-donnu.ru/zloymyshlenniki-v-zaporoje-ykrali-500-tysiach-dollarov-sberejenii http://master-shot.ru/779.html http://kaferespekt.ru/49.html http://novosel-nn.ru/articles4.html http://raek33.ru/77.html http://iniciativa2014.ru/26.html http://skazki-volkova.ru/6.html http://varikoz-portal.ru/584.html http://wb0.ru/articles/80.htm http://oooabc.ru/articles6.html http://gefestntd.ru/944.html http://realtyscope.ru/articles7.html http://grani-k.ru/246.html http://lesbrus34.ru/61.html
person Celolils
3. juni 2019, klokken 01:12
http://celebritysecretsonline.com/ celebritysecretsonline.com
person StephenTef
2. juni 2019, klokken 16:40
person LarryDar
2. juni 2019, klokken 17:02
Hello! online pharmacy technician school excellent site.
person ElaideDeext
24. januar 2019, klokken 22:38
free casino games and poker casino games roulette best online casino games free new usa online casinos 2017 online casinos 2016
person PhillipHEERN
29. januar 2019, klokken 07:41
Приветствую всех! интересный у вас сайт! Нашел интересную базу кино: шпионы сериал смотреть онлайн хорошего качества http://kinovalenok.tv/ Здесь: фантастика 2018 смотреть онлайн бесплатно в хорошем смотреть новую фантастику в хорошем качестве бесплатно список 2018 Тут: смотреть хорошую русскую комедию 2018 смотреть лучшие фильмы комедии 2018 список 2018 Тут: мелодрамы 2019 российские смотреть бесплатно в хорошем новинки мелодрамы 2019 смотреть бесплатно в хорошем рейтинг 2019 Здесь: http://kinovalenok.tv/6283-priklyucheniya-beyli-noch-v-kautaune-adventures-of-bailey-a-night-in-cowtown-2013.html Смотреть Приключения Бэйли: Ночь в Каутауне / Adventures of Bailey: A Night in Cowtown (2013) онлайн бесплатно Тут: "Оскар 2016" в номинации "лучшая мужская роль" получил Леонардо ДиКаприо "Оскар 2016" в номинации "лучшая мужская роль" получил Леонардо ДиКаприо Здесь: http://kinovalenok.tv/1378-gayd-park-na-gudzone-hyde-park-on-hudson-2012.html
person DatingBam
10. februar 2019, klokken 00:31
http://freedatingsitesus.com/ free dating websites online dating free,dating sites free dating sites. free dating websites, free online dating websites dating area dating sites free
person CharlesDyeta
22. februar 2019, klokken 21:22
Привет всем участникам форума! интересный у вас сайт! Нашел класную базу кино: сериал ольга 2 смотреть бесплатно в хорошем Тут: аниме бесплатно хорошем качестве http://inspacefilm.ru/anime/ список 2019 Тут: смотреть фильм онлайн хорошем качестве боевик русский смотреть онлайн лучший боевик года рейтинг 2019 Тут: детективы татьяны устиновой смотреть бесплатно в хорошем http://inspacefilm.ru/detektiv/ рейтинг 2018 Здесь: http://inspacefilm.ru/14084-v-venome-s-tomom-hardi-budet-takzhe-zhenschina-venom.html В «Веноме» с Томом Харди будет также Женщина-Веном Здесь: Спартак: Боги арены / Spartacus: Gods of the Arena (Приквел, предыстория) Серия 6 Спартак: Боги арены / Spartacus: Gods of the Arena (Приквел, предыстория) Серия 6 Здесь: http://inspacefilm.ru/14143-transformer-bamblbi-peresel-na-folksvagen-zhuk.html
person erectile tissue in nose
1. april 2019, klokken 01:26
can erectile dysfunction be psychological can erectile dysfunction be revewsw
person telcoTeple
21. april 2019, klokken 11:11
Офисные АТС в Крыму. Компания Tritel предоставляет услуги безлимитного доступа к сети Интернет для жителей Симферополя с возможностью подключения к сети на скорости 100Мбит/с. Подключить интернет в Симферополе. Бесплатное кабельное телевидение в Симферополе. услуги безлимитного интернета всего за 360 рублей. У нас Вы можете подключить интернет всего за сутки. Телефония в Крыму.
person KeithBlomb
24. januar 2019, klokken 18:43
Привет! Класный у вас сайт! Что думаете по этим новостям?: http://itcyber.ru/9999-utekli-benchmarki-gm200-titan-2-amd-fiji-380x-i-bermuda-390x.html Утекли бенчмарки GM200 Titan 2, AMD Fiji 380X и Bermuda 390X Зеркало с Windows 10 позволит работать даже в ванной Зеркало с Windows 10 позволит работать даже в ванной новости IT России и мира сегодня новости IT видео лучшие компьютерные игры мобильные версии компьютерных игр Ещё много интересного нашел тут: польза компьютерных игр новости мобильных игр
person RussellScony
16. januar 2019, klokken 20:13
Приветствую! Класный у вас сайт! Нашёл познавательное в сети: http://enewz.ru/18003-teamviewer-smozhet-vklyuchat-kompyuter.html TeamViewer сможет включать компьютер Татнефть разместила 1,7 млрд руб на депозите в банке “Зенит” на 13 лет Татнефть разместила 1,7 млрд руб на депозите в банке “Зенит” на 13 лет новости энергетик новости министерства энергетики новости происшествия http://enewz.ru/news/ Ещё много всего нашел тут: новости происшествия http://enewz.ru/

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive vist.Husk at klikke af her: *Til toppen