andersbp.dk

Lidt om mig selv...


me Mit navn er Anders Bjerg Pedersen, jeg er 41 år gammel og er cand.scient. i datalogi fra Københavns Universitet. Jeg bor i et dejligt hus i Silkeborg sammen med min kone Susanne og vores to børn Esther og Kaj.

Jeg arbejder til daglig som afdelingsleder i Lån & Finansiering hos Bankdata, hvor jeg har det daglige ledelses- og personalemæssige ansvar for tre Scrum-teams bestående af ca. 24 medarbejdere samt tre arkitekter. Herudover varetager jeg forskellige tekniske, metodiske og kundevendte ledelsesopgaver. Jeg startede oprindeligt som softwareudvikler hos Edlund efter endt uddannelse, og gik efterhånden ledelsesvejen. I min studietid var jeg i en længere periode studievejleder på Det Naturvidenskabelige FakultetKøbenhavns Universitet og studentermedhjælp hos Transvision A/S. Du kan læse meget mere om min mere faglige baggrund her.

Jeg er født og opvokset i Bredebro i det vestsønderjyske, som søn af to lærere, begge arbejdende i Tønder. Efter at have dimmiteret fra gymnasiet i Tønder gik turen med Tønderegnens Aspiranthold mod Australien, hvorefter jeg blev der i ni måneder for at arbejde og se landet ordentligt.

Efter ni måneder ved Telegrafregimentet i Fredericia og blandt andet en måneds InterRail rundt i Europa besluttede jeg mig for at starte på en frisk i København, hvor min kæreste Susanne allerede ventede på mig.

Jeg startede så på matematik-studiet i september 2004 og skiftede efter at have færdiggjort min bachelor til datalogi i 2008. I 2011 færdiggjorde og forsvarede jeg mit speciale, hvor jeg lavede en usability-evaluering af det nyligt indførte NemID - afløseren for den digitale signatur.

I min fritid bruger jeg meget tid sammen familien, og efter vi er flyttet i hus, fylder havearbejdet også en hel del. Jeg prøver at slæbe mig ud at løbe en gang imellem og får forhåbentlig snart mulighed for at starte noget volleyball op igen. Jeg elsker også at høre musik, specielt elektronisk, men er også fan af f.eks. Dave Matthews Band og Tower of Power. Derudover sejler jeg en gang om året med Jensine, Danmarks ældste sejlende træskib.

Jeg har to ældre søskende, Søren og Karen. Karen er læge på øjenafdelingen på Glostrup Hospital. Søren er afdelingschef hos ATP og bor uden for Aalborg.


Kontaktinformation
 
Anders Bjerg Pedersen
Rudbølvej 28
8600 Silkeborg

(se placering på kort)
telefon Email (klik her)

Min LinkedIn-profil

Skype: andersbongo