andersbp.dk

Visninger: 2842 | Retur til forsiden


Betragtninger af en ostehaps-tumling - nu med quiz!


Skrevet af Anders, 4. januar 2015, klokken 21:31 Emne: Børn

Jeg har svigtet jer, udvist frygtelig ladhed, ignoreret jeres ønsker og i det hele taget været en fusentast, feltmadras og decideret fuser. Jeg skylder jer jo en opdatering, her mange måneder efter den sidste. Sidst gik det op i ammestop, Bornholmerture, omvendt spisevægring og soveture i Hans Tavsens Park sammen med røven af fjerde og Københavns hidtil største kennel-udflugt. Nu er der helt andre ting på programmet…

 

For at det ikke skal blive alt for langt og kedeligt, har jeg indlagt en lille quiz. Svaret står senere i teksten. På en af de efterhånden sjældne ture på Assistens Kirkegård møder vi en telefontalende kvinde, der går tur med sin lille hund. Hunden finder et stykke brød i et bed, som den snuser til og samler op. Hvad skriger kvinden pludselig midt i telefonsamtalen til hunden?

 

A. ”Slip den, dit tyskersvin!!!”

B. ”Nix!!! Jeg gider kraftedderme ikke have mere forstenet egernlort med hjem!”

C. ”Jussi!!! Du rør’ den ikke, eller jeg sprætter dig op fra røv til røv!”

 

Esther er nu knap halvandet år og har indtil videre overlevet sin 1-års fødselsdag, vores eget samt hele seks andre bryllupper, opstart i vuggestue og første tandlægebesøg. Mad er nu noget, som nogenlunde følger mor og fars planer, hvilket er fantastisk! Der er ikke længere så mange ting, hun ikke må få (lige pånær saltsyre, afløbsrens, chips og andre ting, som kan købes i enhver Nørrebro’sk kiosk), og vi begynder nu at genindføre salt i maden. Crazy. I det hele taget er der mange ting, der er blevet lidt lettere, efter hun er blevet større. Hun kan nu sove sin kun ene middagslur om dagen indenfor, putteritualet kører (for det meste) på skinner, selvom hun stadig falder sent i søvn. Nu har mange af jer med stor bekymring spurgt til Gris og doneret gavmildt til Dyrenes Beskyttelse siden sidst, og ja, han har det fint. En overgang var han en moderne udgave af Særimner, og Esther fik gnavet gevaldigt i hans flæsk (særligt de delikate ører) hver aften under putningen, måske inspireret af læsningen af ”Den sultne larve Aldrigmæt. Gris har dog opnået en status som fast og uundværlig sovepartner, og han er til tider dronningens mundskænk af ny mad - hans tryne lugter efterhånden gevaldig meget af en blanding af medisterpølse, kødsovs og makrelguf.

 

Hygge med mor på Bornholm i Kristi Himmelfartsferien...eller også lugtes der lige, om der er gevinst i pølseposen.

 

En anden lettelse er, at hun endelig fik lært at gå. Kravle gad hun ikke, så det sprang hun i strid med ordsproget over, men har efterfølgende heldigvis lært det af sig selv. Det er et interessant studie at følge en tumling lære at gå. Man starter med nærmest at bære hende rundt på ens egne fødder, så hun lærer bevægelserne. Så kan hun så småt begynde at blive holdt i begge arme og dingle lidt med benene uden nogen form for vægt på; så med vægt på fødderne, så med kun én arms støtte og til sidst selv, over længere og længere afstande. Faserne afspejler meget fint forskellige gangarter fra Monty Pythons klassiske sketch, men hun er også udspekuleret. Da hun kunne gå et par meter selv, gik hun mellem mig på gulvet og sofa-puffen. Det foregik ved at gå over til far, slå en brændert af en lugteprut og gå grinende tilbage til puffen. Der gentages et antal gange, alt efter tarmluftskapacitet. Det er også glimrende volley-træning for far, da man kan nå at lave en del pandekager for at forhindre kollisioner mellem tumling og gulv. I det hele taget er det utrolig spændende for hende endelig at kunne udforske vores kæmpestore lejlighed på egen hånd, men når man bliver trukket med rundt, er det som regel ud til køleskabet, så kammerherreinden kan forlange en ostehaps. Og hvad sker der egentlig for ostehaps - det er jo den mest vamle oste-opfindelse siden myseost, mug-ost og Casu Marzu. Det smager og føles som et letsaltet, brugt stykke tyggegummi og så er det fuldstændig umuligt at få af tøjet. Og serveringsforslagene: hvad med ”Ostehaps på kiks” eller ”Indbagt ostehaps”? Desuden er Lillebror fed og dum…

 

En ny form for bevægelse er også den daglige cykeltur til og fra vuggestuen. Første cykeltur var en skræmmende oplevelse. For det første kunne jeg ikke greje, hvordan jeg skulle komme op på cyklen. Man kan ikke længere svinge benet op over sadlen, for der sidder hun jo. Så man må ud i en yoga-agtig, fare-for-bukse-revnende, brandskiderstilling-imiterende, hundeben-lettende, cirkelspark-inspirerende, nabo-frastødende, commando-kiltbærer-upassende bevægelse for at få slynget skanken over pinden og mounte jernhesten. For det andet havde jeg tydelige, røde styrmærker i hænderne efter den korte tur rundt i kvarteret - halepassiv tandemcykling er noget, man altså lige skal vænne sig til! Hun elsker heldigvis at cykle og troner bagpå som en anden voldelig kørelærer, der dasker en i ryggen, hvis hun keder sig, eller man ikke kører ordentligt. Men der er nu ikke noget så hyggeligt som lige at stikke en fhånd om, som hun så trygt griber og holder fast i, mens man kører.

 

Vuggestueopstarten frygtede vi næsten lige så meget som ammeafvænningen. Specielt fordi hun endnu ikke havde lært hverken at kravle eller gå, men det kom heldigvis hurtigt, og hun har klaret det rigtig flot. Hun er for det meste glad, når man afleverer og henter hende, hun spiser og sover derovre, og ved vores første vuggestue-hjem-samtale fik hun udelukkende ros for at række hånden flittigt op men med besked om at øve sig lidt mere på de stærke tyske verber i datid. I det hele taget er det en fin institution, hun er kommet i, og hun har (7-9-13, knock on wood, hjortetaksalt over venstre skulder, aspartam i øjnene) heldigvis ikke  haft så mange hjemmedage som frygtet. Dermed ikke sagt, at hun ikke har været syg - de små krapyler er konstant snottede fra oktober til april og har deres egen smittekæde (lidt ala en telefonkæde), så de effektivt kan sørge for at holde gang i baktusserne. Esther tager snot og forkølelse i stiv arm, på nær når hun skal sove. Vi har efterhånden prøvet diverse torturformer inden sengetid, lige fra næsedråber (effektivt, grædeflip hurtigt overstået), snotsuger (ineffektiv, fare for næseblod og hjernematerie-udslip), øjendråber (i samme kategori som waterboarding) og Panodil i stikpilleudgaven. Sidstnævnte kan nok bedst sammenlignes med invers tovtrækning: to stærke kræfter, der modarbejder hinanden og presser fra hver sin side. 

 

Esther og Bedstefar i en klassisk prut-gennem-rør-konkurrence - råhygge!

 

En anden interessant sygdomsbetragtning er bussemænd (aka. Bullere™). De fås i mange afskygninger, men de fleste af dem er faktisk grønne og slimede, og Esther er uheldigvis begyndt - bogstaveligt talt - at få smag for dem. For forældrene er det dog til dels en fordel, for der er ikke mange ting, der er lige så OCD-fremkaldende som en buller i næsen, som man ikke ”bare” kan få lov til at fjerne. De allerværste er dem, som hænger og blafrer i vinden i næseboret - man kunne have fået mange flere oplysninger ud af Guantanamo-fangerne ved at tvinge dem til at stirre på sådan en. Det er en decideret befriende følelse at få fat i en og mærke den let knitrende modstand, når man får lov til langsomt, men sikkert, at trække den ud og triumferende række den mod himlen dels i tak, dels som fremvisning af krigsbytte eller som offergave til guderne. Esther kvitterer normalt med et anerkendende og overrasket ”Oooooohhh!”. Svaret på quizzen er forresten A.

 

Esther er allerede blevet lidt af en gadget-junkie (fars pige!). Hun får julelys i øjnene, når hun ser en telefon, iPad eller fjernbetjening, og hun bliver ofte edderspændt rasende, når man tager den fra hende igen. Det er, selv for en garvet gadget-junkie, imponerende at se, hvor hurtigt hun lærer at betjene elektroniske dimser og forstå, hvordan de virker, og hvad de kan bruges til. Det store hit på mors iPad er YouTube, hvor hun kommer vidt omkring. Hun kan selv trykke videre til videoer, der ser spændende ud, men der er dog klare favoritter. Postmand Per, Pingu og Teletubbies er trivielt gode, men all-time favourite er: udpakning af 30 Kinder-æg (…). Jeg kan afsløre, at denne video er set ikke mindre end 270 millioner gange. Og jeg gentager: 270 MILLIONER gange!!! Jeg har en teori om, at der må være en sammenhæng ala Kevin Bacon-tallet (beregn et utal af Bacon-numre her), bare for Kinder-æg. For ligegyldigt hvilken video, Esther starter på, så kommer hun hen til noget med Kinder-æg eller Play-Doh unboxing (små 300 millioner visninger…) inden for 6-7 klik. Hun kan dog næsten begynde at græde af frygt, hvis hun rammer en video med Thomas Tog (kun et enkelt Bacon-trin væk fra Kinder-æggene), men han ser altså også lidt spooky ud…

 

Et sidste "nåååååååårrrrhhh"-billede til de skrukke og børneforskrækkede.

 

For lige at runde af med en mere seriøs kommentar, så er det jo efterhånden et stykke tid siden, min barsel sluttede. Esther var småbesværlig, dejlig, glad, tøjdyrs-sadistisk og varieret spisende og sovende, men den overordnede konklusion er klar: barsel er det hele værd! Det er en hård, hyggelig, fantastisk og forvirrende tid, men man får et ubetaleligt bånd til sit barn, som man har glæde af mange år frem. Når jeg ser tilbage, ville jeg ikke have undværet barslen og vil gøre det igen, men jeg forstår nu også udmærket, at man efterhånden længes efter at komme tilbage på arbejde og vende tilbage til den rigtige verden igen. Men jeg har aldrig følt mig mere stolt og mandig, end da jeg tog min første barselstur med Esther i barnevognen (og aldrig følt mig mindre mandig, end når jeg skråler med på ”Min kat den danser tango”). Så opfordringen til alle jer kommende fædre derude er klar: tag jeres barsel, hvor mange uger I så end kan overskue.
Kommentarer (172)

person https://ivermectinstromectolhp.com/
27. september 2021, klokken 11:53
where to buy ivermectin for humans generic stromectol
person https://ivermectinstromectolhp.com/
26. september 2021, klokken 14:45
buy ivermectin stromectol price us
person where can i buy priligy
26. september 2021, klokken 00:42
Canadian Prescription Drugs Online
person RaloSwown
26. september 2021, klokken 01:49
person https://ivermectinstromectolhp.com/
26. september 2021, klokken 09:40
stromectol coronavirus ivermectin cream
person https://ivermectinstromectolhp.com/
25. september 2021, klokken 17:48
stromectol pills stromectol tablets buy
person buy clomid
24. september 2021, klokken 13:25
cheap clomid Daf Jam
person azithromycin pregnancy
24. september 2021, klokken 12:07
Can Amoxicillin Be Taken Before Bed
person Vorafrefs
24. september 2021, klokken 01:12
person erudgerie
23. september 2021, klokken 19:43
https://buypriligyhop.com/ - Priligy
person clomid pills cost
23. september 2021, klokken 10:32
person Gymnamamn
23. september 2021, klokken 00:13
http://buylasixshop.com/ - Lasix
person generic lasix
22. september 2021, klokken 21:01
Dogs Cephalexin 250 Mg Canada
person buy clomid ebay
22. september 2021, klokken 18:01
person Gymnamamn
22. september 2021, klokken 16:18
https://buylasixshop.com/ - should you drink a lot of water when taking lasix
person can you buy zithromax over the counter
22. september 2021, klokken 14:06
Bentyl Muscle Spasms Worldwide Shop Cod Accepted
person lasix for horses
22. september 2021, klokken 08:46
Order Diflucan Online No Prescription
person erudgerie
21. september 2021, klokken 10:55
http://buypriligyhop.com/ - Priligy
person DbgvDwedy
21. september 2021, klokken 16:29
person Argurgy
21. september 2021, klokken 19:47
person ivermectin generic cream
18. september 2021, klokken 19:31
ivermectin where to buy order stromectol
person Dnrjfeemi
19. september 2021, klokken 03:18
dissertation help free dissertation proposal help
person MoumbRoff
19. september 2021, klokken 04:37
person Erromsrag
19. september 2021, klokken 09:11
http://buyplaquenilcv.com/ - Plaquenil
person stromectol generic
19. september 2021, klokken 12:04
buy stromectol online uk ivermectin 50 mg
person Sntdcilt
19. september 2021, klokken 17:14
help writing college essay national honor society essay help
person RaloSwown
19. september 2021, klokken 22:58
person MoumbRoff
20. september 2021, klokken 12:12
person pg slot
20. september 2021, klokken 15:08

I agree with you. pg slot

person hydroxychloroquine plaquenil
18. september 2021, klokken 02:28
Buy Priligy In Uk
person Argurgy
16. september 2021, klokken 10:22
person Vorafrefs
16. september 2021, klokken 16:04
person sultemn
16. september 2021, klokken 20:40
http://buyzithromaxinf.com/ - Zithromax
person Erromsrag
17. september 2021, klokken 09:44
https://buyplaquenilcv.com/ - hydroxychloroquine buy online amazon
person ซุปเปอร์สล็อตเล่นผ่านเว็บ
15. september 2021, klokken 08:23
person ivermectin 3 mg
14. september 2021, klokken 17:46
stromectol tab 3mg ivermectin price uk
person HenryNum
14. september 2021, klokken 16:11
silver seniors dating gay gay speed dating events [url="http://dating-gaym.com/?"]gay dating geek[/url]
person Adorbadaw
13. september 2021, klokken 08:11
person Stromectol
13. september 2021, klokken 08:45
Can I Purchase Elocon
person furosemide for sale
11. september 2021, klokken 15:00
buy furosemide online furosemide 80 mg tablets Daf Jam
person yurrsa
10. september 2021, klokken 07:31

เล่นสล็อต ทดลองเล่นสล็อตฟรีทุกค่าย ได้ทุกที่ ทุกเวลา เพียงมีมือถือและอินเตอร์เน็ต สล็อต สามารถเล่นผ่านเว็บไซต์ของเราได้เลย ไม่ต้องดาวน์โหลดแอพพลิเคชั่นหรือติดตั้ง สะดวกสุดๆ สำหรับยุค Digital 4.0 ไปทดลองเล่นสล็อตกันได้แล้ววันนี้ที่ superslot ด้วยระบบเกม SUPERSLOT ที่ดีที่สุดและระบบ AUTO เร็วที่สุด สมัครสมาชิกตอนนี้รับโบนัสทันที 50% อย่ารอช้า เข้าร่วมเล่นเกมสล็อตไปกับเราได้เพียงคลิกปุ่มสมัครสมาชิกด้านล่าง

 

person noilype
10. september 2021, klokken 13:08
https://buystromectolon.com/ - msd stromectol
person lasix 40
8. september 2021, klokken 20:50
frusemide tablets 40mg furosemide rx Daf Jam
person emaipsy
9. september 2021, klokken 10:18
person buy propecia online uk
9. september 2021, klokken 16:00
Precio De Priligy En Espana
person HenryNum
10. september 2021, klokken 01:08
gay dating site, jack'd website for dating gay men [url="http://dating-gaym.com?"]gay slave dating[/url]
person furosemide for sale
8. september 2021, klokken 08:40
lasix diuretic lasix 40 mg tablet Daf Jam
person Michaelrof
6. september 2021, klokken 19:18
gay dating in baltimore, md free gay dating simulator [url="gay-singles-dating.com?"]mont belvieu tx gay dating[/url]
person noilype
6. september 2021, klokken 22:40
http://buystromectolon.com/ - Stromectol
person Propecia
7. september 2021, klokken 22:56
Zithromax How Supplied
person Terrytenry
6. september 2021, klokken 06:16
cure ed canadian pharmacies that ship to us - buy prescription drugs online without
person https://ivermectinmeds.com/
5. september 2021, klokken 14:57
person amoxicillin 125 mg tablet
3. september 2021, klokken 18:53
augmentin 400 mg tablet augmentin 250 mg tab augmentin 625mg tablets price in india Daf Jam
person https://ivermectinmeds.com/
4. september 2021, klokken 00:29
person www.pgslot-games.com
4. september 2021, klokken 04:47

 

The fastest and best deposit-withdrawal online slots of 2021

www.pgslot-games.com

person PatrickCap
4. september 2021, klokken 22:13
gay sex dating cumpig cork gay dating [url="http://gaychatgay.com?"]dating sites for gay men[/url]
person Dnsgesobe
2. september 2021, klokken 14:59
sildenafil pulmonary hypertension sildenafil 20 mg para que sirve
person PatrickCap
1. september 2021, klokken 16:32
free gay dating online old gay bear dating [url="http://gaychatgay.com?"]gay dating secret[/url]
person bioroth
29. august 2021, klokken 22:37
http://buypropeciaon.com/ - Propecia
person MauriceDal
30. august 2021, klokken 10:11
prednisone tablets canada prednisone - prednisone 20mg price
person pgslot-games
27. august 2021, klokken 08:56
person GerardoIsopy
26. august 2021, klokken 06:39
where can i buy clomid buy clomid - where can i buy clomid
person ThomasGak
22. august 2021, klokken 19:54
stromectol pill ivermectin 400 mg brands - cost of stromectol medication
person continentteleco
22. august 2021, klokken 21:40
person DavidColve
21. august 2021, klokken 02:52
Я хотел бы с Вами поговорить. ----- орхидея променея купить с доставкой Не уделите мне минутку? ----- воздушные шары на 14 февраля Могу я у Вас спросить? ----- телекоммуникационные шкафы купить Кого я могу спросить? ----- сео аудит сайта Где я могу это найти? ----- instagram накрутка подписчиков онлайн Где я могу об этом прочитать? ----- ремонт ноутбуков замена жесткого диска Кто Вам это сказал? ----- clash of clans купить аккаунт 13 Что Вы имеете в виду? ----- https://vashholodilnik.ru/holodilniki/holodilnik-leran-cbf-205-w Вам это не нравится? ----- туЯ семена купить Разрешите помочь Вам? ----- играть fruit cocktail
person Pacquiao vs Ugas Live
19. august 2021, klokken 10:55

Here you get updates about Pacquiao vs Ugas Live Stream, Time, Date, Fight card, Start time and how to watch online info.

person Pacquiao vs Ugas Live
19. august 2021, klokken 10:52

It’s great news for us that Pacquiao vs Ugas Live boxing match in jeopardy now that Paradigm

Sports Management. Manny Pacquiao, the former eight-division world champion and member of

the International Boxing Hall of Fame will be facing off against Yordenis Ugás in a

welterweight boxing match. They are set to face each other on August 21st at T Mobile

Arena in Las Vegas. This is going to be an exciting event that you don’t want to miss!

person Pacquiao vs Ugas Live
19. august 2021, klokken 10:44

Here you get updates about Pacquiao vs Ugas Live Stream, Time, Date, Fight card, Start

time and how to watch online info.

person KevinNal
16. august 2021, klokken 16:55
gay redneck for black dating free grey bear gay dating sites [url="http://gaydatingzz.com?"]gay dating visual novel[/url]
person miklas
16. august 2021, klokken 10:23

A great article, With lots of information in it, These articles keep users interested in the site and keep sharing more. thanks a lot! If you have more time, please visit:

cookie clicker

person KevinNal
13. august 2021, klokken 19:13
gay military dating uk gay dating sites compare [url="http://gaychatus.com?"]gay israeli dating site[/url]
person kinkung
14. august 2021, klokken 00:13

slotxo Jurassic Kingdom หรือ เกมสล็อตดินแดนไดโนเสาร์ เป็นวิดีโอเกมสล็อตรูปแบบ 6 รีล 6 แถว เป็นเกมใหม่มาแรงและเป็นที่นิยมมากที่สุดในตอนนี้ ในตัวเกมนี้มีอัตราการแจกเงินรางวัลเรียกได้ว่าสูงมากๆเลยทีเดียว ซึ่งต้องบอกก่อนเลยว่าเป็นเกมสล็อตที่มีสัญลักษณ์ อัตราการจ่ายสูงมารวบรวมในเกมนี้สู.สุดเลยก็ว่าได้ โดยที่จะมีสัญลักษณ์ Wild ที่สามารถใช้แทนสัญลักษณ์

<a href="https://autobetcasino.com">บาคาร่า</a>

<a href="https://slotxoautobet.com">slotxo</a>

<a href="https://jokerslot.game">joker</a>

<a href="https://jokerslot.game">joker123</a>

<a href="https://jokerslot.game">joker slot</a>

<a href="https://pgslot978.com">pg slot</a>

<a href="https://pgslot978.com">pgslot</a>

<a href="https://joker123.game">joker123</a>

<a href="https://joker123.game">joker</a>

<a href="https://joker123.game">joker slot</a>

<a href="https://gclubvip89.com">gclub</a>

<a href="https://gclubvip89.com">จีคลับ</a>

<a href="https://pgslot.money">pg slot</a>

<a href="https://pgslot.money">pgslot</a>

<a href="https://mm88ufa.bet/">mm88</a>

<a href="https://mm88ufa.bet/">mm88ufa</a>

<a href="https://mm88ufa.bet/">mm88bet</a>

<a href="https://pg-slot.game">pg slot</a>

<a href="https://slotxoautobet.com/slotxo-jurassic-kingdom/">slotxo Jurassic Kingdom</a>

 

 

person ฟหแฟหแ
13. august 2021, klokken 17:36
person KevinNal
10. august 2021, klokken 18:08
chris aldrich dating naked gay gay dating advice first date [url="http://gaydatingzz.com?"]gay porn dating sites free[/url]
person KevinNal
9. august 2021, klokken 18:20
dating in harlem gay gay dating sites atlanta [url="http://gaychatus.com?"]tommy hawk discreet gay dating[/url]
person KevinNal
6. august 2021, klokken 16:48
gay incest dating gay dating sites usa [url="http://gaychatrooms.org?"]gay dating california[/url]
person qwer
6. august 2021, klokken 22:02
person qwer
6. august 2021, klokken 22:04

 

 

pg

person qwer
6. august 2021, klokken 22:05
person qwer
6. august 2021, klokken 22:06
person amb
4. august 2021, klokken 15:30

 

Thanks for sharing this information.amb

person ambbet
4. august 2021, klokken 15:31

 

How could i never knew this before.ambbet

person superslot เครดิตฟรี50
4. august 2021, klokken 15:32

 

The leader of the online slots game business that has come as a popular trend. tend to try The strongest right now collect technology resources.superslot เครดิตฟรี50

person ทางเข้าsuperslot
4. august 2021, klokken 15:32

 

We are the provider of all slotsonline games. A variety of games to choose from Can be played both on the website and in mobile. It is the source of the most and best online slots games.ทางเข้าsuperslot

person รวมสล็อตทดลองเล่น
4. august 2021, klokken 15:33

 

The leader of the online slots game business that has come as a popular trend. tend to try The strongest right now collect technology resources.รวมสล็อตทดลองเล่น

person ทดลองเล่นสล็อต pg มาใหม่
4. august 2021, klokken 15:33

 

We are the provider of all slotsonline games. A variety of games to choose from Can be played both on the website and in mobile. It is the source of the most and best online slots games.ทดลองเล่นสล็อต pg มาใหม่

person ทดลองเล่นสล็อต pg
4. august 2021, klokken 15:34

 

Thanks for sharing this information.ทดลองเล่นสล็อต pg

person ทดลองเล่นสล็อตฟรีทุกค่าย
4. august 2021, klokken 15:34
person BanerMoskva
30. juli 2021, klokken 11:31
Одним из точно популярных вариантов продвижения под торговой деятельности создается открытая пцбликация, ту что стоит расположить у публичном месторасположении также склонять интересующихся покупателей. Дискаунтер LowCostPrint точно на протяжении немалых лет промышляет форматную полиграфию высокой трудности и умеет осуществить задание в доступным ценам в городе Москва. В онлайн магазине стоимость баннера пользователь сумеет просмотреть лучший формат печати: рекламные баннеры, интерьер перевод, ненастоящие фасады, стенды, обрабатывающая процесс, самоклейка, принт по палетке также подобные параметры широкоформатной печати. Решить по правильным типом Вам посодействуют действующие квалифицированные работники, каковы в телефонном распорядке дадут полноценный ответ на все интересующие задач, укажут счет плюс посодействуют сделать заказ прямо на онлайн ресурс. Делая печать на своем спецоборудовании также из https://баннер-москва.рф/ главными заготовителями, мы обещает новым покупателям отличное качество, быстрая выполнение, печать любых параметров и точную тон!
person sam
30. juli 2021, klokken 01:53
person sam
30. juli 2021, klokken 01:54
person sam
30. juli 2021, klokken 01:55

great post.

http://www.winmilliongame.com

http://www.gtagame100.com

http://www.subway-game.com

http://www.zumagame100.com

http://www.clash-games.com

http://www.pubggame100.com

person sam
30. juli 2021, klokken 01:55

great post.

person sam
30. juli 2021, klokken 01:55

These advances in economic activity have led to increasing volumes of imports of small, just-in-time fake yeezy mono mist, creating inspection challenges for CBP.  E-Commerce shipments pose the same health, safety, and economic security risks as containerized shipments, but the volume is higher and continues to grow.  Additionally, transnational criminal organizations are shipping illicit goods to the United States via small packages due to a perceived lower interdiction risk and less severe consequences if the package is interdicted. 

 

person Uttam Swarnakor
28. juli 2021, klokken 19:48

Very nice article really informhttps://freaktofit.com/6-safeguards-while-grocery-shopping-during-covid-19ative check out this 

person Uttam Swarnakor
28. juli 2021, klokken 19:49

https://freaktofit.com/maggi-instant-noodles-bad-for-health

person Williamamign
28. juli 2021, klokken 09:08
dating online dating [url="http://onlinedatingtwo.com/?"]older women cougar dating[/url]
person Mariogoory
28. juli 2021, klokken 07:23
plaquenil 200 mg canada hydroxychloroquine for sale - medicine plaquenil 200 mg
person Mariogoory
25. juli 2021, klokken 03:56
hydroxychloroquine tablet ip 200 mg plaquenil - plaquenil tab 200mg
person ฟหแฟหแ
23. juli 2021, klokken 10:39

Click me my name slot xo online บาคาร่า

person ฟหแหฟแ
23. juli 2021, klokken 10:40

Click me my name slot xo online สล็อตทดลองเล่น

person หฟแฟหแ
23. juli 2021, klokken 10:40

Click me my name slot xo online slotpg

person 789betting
22. juli 2021, klokken 11:20

Your information is very good. Thanks for sharing, very helpful. I will definitely come again https://www.789-betting.net/

person พีจีสล็อต
22. juli 2021, klokken 10:42
person SUPERSLOT 159
19. juli 2021, klokken 07:44

<a href="https://superslot159.com/credit-free/">เครดิตฟรีไม่ต้องฝาก ถอนได้ ไม่ต้องเเชร์</a>

person slot online
18. juli 2021, klokken 11:22

มันไม่ได้มีแค่เจ้าเดียว แต่มันมีหลายเจ้ามาก ๆ อย่างเจ้าที่มีชื่อว่า ทดลองเล่นสล็อตโรม่า x

person pgslot
18. juli 2021, klokken 11:23

ต้องใช้สูตรแบบเร่งรัด เกมสล็อตค่าย JILI GAME เป็นเกมที่มีสูตรเอาชนะมากมายเป็นตัวช่วยในการเดิมพั

person joker ja
18. juli 2021, klokken 11:23

ยิ่งในปัจจุบันที่การเข้าถึงอินเตอร์เน็ตเป็นเรื่องง่าย pg รับวอลเลท ยิ่งทำได้สะดวกมากขึ้น

person joker ja
18. juli 2021, klokken 11:23

jili slot ทางเข้า  ถือเป็นเกมออนไลน์ที่ตอบโจทย์นักเดิมพันเป็นอย่างมาก

person joker ja
18. juli 2021, klokken 11:23

หาบทความอ่านเล่น ความรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับสล็อต อ่านต่อได้ที่นี่ https://www.alexanderdevenezuela.com

person Slot
15. juli 2021, klokken 19:28
person Patrick
6. juli 2021, klokken 10:16

Wow! Thank you! I constantly wanted to write on my site something like that. Can I take a portion of your post to my website? บาคาร่า

person WilliamSheek
4. juli 2021, klokken 14:36
ivermectin pills canada ivermectin - ivermectin 3mg pill
person สล็อต wallet เครดิตฟรี50
2. juli 2021, klokken 11:32
person เครดิตฟรี กดรับเอง ไม่มี เงื่อนไข
2. juli 2021, klokken 11:33
person เครดิตฟรี กดรับเอง
2. juli 2021, klokken 11:33
person designertrade
29. juni 2021, klokken 11:30

1:1 high-quality replica of Adidas yeezy shoes are sold online. You can buy fake air jordan 1, fake gucci loafers, fake Balenciaga and other luxury brands for cheap on our website, and support free global shipping.Free shipping worldwide.

For more information, please contact us:

whatsapp: +1484 -312-4109

Email: Brandsreplica2019@gmail.com

person sola
29. juni 2021, klokken 04:52

I really enjoyed this site. This is such a Great resource that you are providing and you give it away for free. run 3

 
person kavon
22. juni 2021, klokken 06:02

I've lost my dearest best friend..we were so close and just because of a mistake i made i can't talk to her, i can't listen to her problems anymore, can't help her, can't tell her how much i loved and still love her, i just wish I could go back in time and apologise...but it's too late, she just- disappeared.. unblocked games

person Williamtox
20. juni 2021, klokken 22:00
amoxicillin 750 mg price purchase amoxicillin online - amoxicillin over the counter in canada
person Ryan
19. juni 2021, klokken 05:37

King Maker A game studio that focuses on creating unique and engaging gaming experiences with high quality games. work efficiently and compatible with the platform and modern equipment has an office in Singapore Kuala Lumpur and Ho Chi Minh have 189 games to play.

person Williamtox
18. juni 2021, klokken 23:12
amoxicillin online pharmacy purchase amoxicillin online - buy amoxicillin from canada
person seidozy
18. juni 2021, klokken 23:24
person AAmgkmm
16. juni 2021, klokken 15:15
Хрустальный смотреть онлайн bit.ly/35mqcNm
person James Ward
14. juni 2021, klokken 23:13

https://livetvable.com/

person RubentiB
13. juni 2021, klokken 18:09
Где смотреть Евро-2020? По каким каналам можно посмотреть матчи Евро-2021? Полная информация на сайте https://cerrajerosrivasvaciamadrid.site/2021/17-smotret-evro-2021-za-1-dollar/?utm_content=shopping&gclid=CjwKCAjwqvyFBhB7EiwAER786Uz1NdpEkL2fQupjz6uFe4zaAZ6719WYp6kMqQ3uXxMkDUw_Opo7hRoCRXYQAvD_BwE Простейшие варианты где можно смотреть Евро-2020 бесплатно или за 1 доллар в месяц в качестве HD.
person ascasc
12. juni 2021, klokken 15:20

Click me my name slot xo online ทางเข้าสล็อต

person สมัคร slotxo
12. juni 2021, klokken 15:20

Click me my name slot xo online เข้าเล่นเกมสล็อต

person ascasc
12. juni 2021, klokken 15:18
person ascasc
12. juni 2021, klokken 15:17
person slot super
12. juni 2021, klokken 05:51

สล็อตออนไลน์ ถือเป็นเกมออนไลน์ที่ตอบโจทย์นักเดิมพันเป็นอย่างมาก เพราะผู้เล่นสามารถเข้ามาหาความสนุกได้หลายรูปแบบ ไม่ว่าจะเล่นเพื่อความสนุกอย่างเดียว เล่นเพื่อหาเงินรางวัล เล่นเพื่อคลายเครียด และอื่น ๆ

person tominay17
12. juni 2021, klokken 05:51

สล็อตเป็นเกมที่ใครก็สามารถเข้ามาหาความสนุก และเพลิดเพลินกับบริการสุดประทับใจได้ 24 ชั่วโมง ยิ่งในปัจจุบันที่การเข้าถึงอินเตอร์เน็ตเป็นเรื่องง่าย การเล่น slot online ยิ่งทำได้สะดวกมากขึ้น

person superslot 2021
12. juni 2021, klokken 05:51

ต้องใช้สูตรแบบเร่งรัด เล่น superslot เป็นเกมที่มีสูตรเอาชนะมากมายเป็นตัวช่วยในการเดิมพัน ผู้เล่นสามารถใช้สูตรเอาชนะที่เราแนะนำมา เอาชนะเกมประเภทต่าง ๆ ได้แบบไม่จำกัด

person slot super
12. juni 2021, klokken 05:50

สูตรสล็อตเป็นสิ่งที่ค่อนข้างสำคัญ และมีผลกับการทำเงินในเกมพอสมควร อย่างที่หลายคนทราบดี โดยเฉพาะคนที่เป็นแฟนเกมสล็อตหรือเกมคาสิโนออนไลน์ตัวยง ว่าเกมสล็อตออนไลน์ที่เปิดให้เล่นหรือทำเงินกันในปัจจุบัน มันไม่ได้มีแค่เจ้าเดียว แต่มันมีหลายเจ้ามาก ๆ อย่างเจ้าที่มีชื่อว่า superslot

person ambsuperslot
10. juni 2021, klokken 21:05
person ambsuperslot
10. juni 2021, klokken 21:05

 

รับเครดิตฟรีด้วยตัวเองได้แล้ว เมื่อ superslot เครดิตฟรี50 2021 แจกหนักแจกจริง แจกมากกว่า 2พัน userทุกวัน ! เพียงสมัครเล่นสล็อตออนไลน์กับเรา คุณก็มีสิทธิ์ได้รับเครดิตไปใช้กันฟรี ๆ ถึง 50 บาท ! รีบหน่อย จำนวนมีจำกัดต่อวัน เข้ามาที่ ambsuperlsot.net สิ

person ambsuperslot
10. juni 2021, klokken 21:03

 

slot คือการเล่นพนันรูปแบบหนึ่ง ที่เป้นที่นิยมมากในบ่อน คาสิโน มีผู้คนหลงไหลในความสนุก และ ความเร้าใจของการเล่นสล็อต จนถูกพัฒนามาเป้น สล็อต ออนไลน์ ในที่สุด เล่นได้แล้ววันนี้ ผ่านทั้งคอมพิวเตอร์ และ โทรศัพท์มือถือ เข้ามาลองเล่นกันได้แล้วที่ ambsuperslot

person ambsuperslot
10. juni 2021, klokken 21:01

 

สล็อตpg slot ที่นี่! เล่นง่าย ได้เงินจริง เล่นเกมสล็อตกับเรารับโบนัสสมัครใหม่สูงสุดถึง 100% รีบหน่อยก่อนหมดช่วงโปรโมชั่น เข้ามารับโบนัสไปใช้ฟรี ๆ กันเลย จาก ambsuperslot.net

person ambsuperslot
10. juni 2021, klokken 20:58

 

เล่นสล็อต ทดลองเล่นฟรี ถอนได้ จริง! สมัครสมาชิกเลยวันนี้ที่ ambsuperslot เล่นเกมสล็อตอย่างสบายใจ มีให้ทั้งเกมทดลองเล่น เครดิตฟรี โปรโมชั่นดี ๆ อีกเพียบ อย่ารอช้า รวยได้ง่าย ๆ ผ่านการเล่นเกมสล็อตออนไลน์

person seidozy
10. juni 2021, klokken 00:02
person seidozy
7. juni 2021, klokken 23:52
person tadalafil dosage
7. juni 2021, klokken 00:46
tadalafil max dose https://tadalafilgenc.com/ tadalafil 30 mg tadalafil 30 mg
person seidozy
7. juni 2021, klokken 06:36
person tadalafil generic
6. juni 2021, klokken 03:20
tadalis sx https://nextadalafil.com/ tadalafil online tadalafil 40 mg daily
person JimmyBom
5. juni 2021, klokken 04:52
amoxicillin over the counter in canada amoxicillin 500 mg online - amoxicillin buy canada
person tadalafil 60 mg for sale
5. juni 2021, klokken 10:43
tadalafil pills https://extratadalafill.com/ tadalafil tadalafil online
person tadalafil generic
4. juni 2021, klokken 17:06
tadalis sx https://pulmoprestadalafil.com/ generic tadalafil united states tadalafil max dose
person generic tadalafil united states
4. juni 2021, klokken 18:22
tadalafil 40 https://nextadalafil.com/ generic tadalafil what is tadalafil
person buy tadalafil us
4. juni 2021, klokken 19:26
generic tadalafil 40 mg https://nextadalafil.com/ tadalafil 40 40 mg tadalafil
person tadalafil 40 mg daily
4. juni 2021, klokken 20:59
tadalafil daily use https://superactivetadalafil.com/ generic tadalafil united states tadalafil 40
person tadalafil 30 mg
4. juni 2021, klokken 15:58
buy tadalafil https://extratadalafill.com/ tadalis sx tadalafil daily use
person tadalafil 30 mg
4. juni 2021, klokken 11:47
tadalafil daily use https://tadalafilgenc.com/ tadalafil max dose generic tadalafil 40 mg
person generic tadalafil united states
4. juni 2021, klokken 14:36
tadalafil pills https://superactivetadalafil.com/ 40 mg tadalafil tadalafil max dose
person tadalafil
4. juni 2021, klokken 04:46
40 mg tadalafil https://superactivetadalafil.com/ tadalafil 30 mg tadalafil 60 mg for sale
person generic tadalafil united states
4. juni 2021, klokken 04:46
tadalafil dosage https://tadalafilgenc.com/ tadalafil pills 20mg tadalafil pills
person tadalafil gel
4. juni 2021, klokken 05:45
tadalis sx https://tadalafilgenc.com/ tadalafil online tadalafil 30 mg
person tadalafil
3. juni 2021, klokken 23:53
generic tadalafil https://pulmoprestadalafil.com/ what is tadalafil tadalafil 40 mg from india
person tadalafil generic
4. juni 2021, klokken 00:54
tadalafil gel https://pulmoprestadalafil.com/ buy tadalafil us tadalafil 60 mg for sale
person JimmyBom
4. juni 2021, klokken 03:07
wellbutrin generics wellbutrin - how to get brand name wellbutrin cheap
person berricef
3. juni 2021, klokken 09:42

These advances in economic activity have led to increasing volumes of imports of small, just-in-time fake yeezy mono mist, creating inspection challenges for CBP.  E-Commerce shipments pose the same health, safety, and economic security risks as containerized shipments, but the volume is higher and continues to grow.  Additionally, transnational criminal organizations are shipping illicit goods to the United States via small packages due to a perceived lower interdiction risk and less severe consequences if the package is interdicted. 

 
person JimmyBom
3. juni 2021, klokken 01:40
valtrex medication for sale cheap valtrex - buy generic valtrex without prescription
person Josephvom
30. maj 2021, klokken 02:12
Какие нужные слова... супер, великолепная идея ---- Транзистор КТ940А цена Подтверждаю. Я присоединяюсь ко всему выше сказанному. ---- https://amazin.su/shop/zotovary Я думаю, что Вы не правы. Могу это доказать. Пишите мне в PM, поговорим. ---- станок плазменной резки с чпу купить Очень быстрый ответ :) ---- изготовление лекарств по рецепту адреса аптек Прелестный ответ ---- https://autobot.net.ua/avtooborudovaniye-1/tyagovo-podyemnyye-mehanizmy/ По моему мнению Вы ошибаетесь. Пишите мне в PM, обсудим. ---- pokermatch официальный Я считаю, что Вы не правы. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, поговорим. ---- https://casino-x-officialniy-sait.com/ Подтверждаю. Я согласен со всем выше сказанным. ---- https://lolz.guru/threads/2440432/ жесть ---- oneclickmoney ru Да, бывает же... ---- обезьянки играть

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive vist.Husk at klikke af her: *Til toppen