andersbp.dk

Visninger: 3999 | Retur til forsiden


Griseri og app-udvikling i barselsland


Skrevet af Anders, 22. maj 2014, klokken 21:55 Emne: Børn

Når nu mormor er på besøg har man pludselig en sjælden mulighed for at få lavet noget konstruktivt i løbet af dagen…eller bare skrive på en ligegyldig blog. Så tusinde tak til mormor, som triller rundt med betskiden i højt solskin på Nørrebronx.

 

Jeg har sådan lyst til at starte med et ”nå, og hvad er der så sket siden sidst”, men med fare for at det kommer til at blive mere kedeligt end en daglig update på Esthers pølsekonsistens, vil jeg nøjes med at sige, at barselssituationen er nogenlunde uændret. Og hvad vil det så sige? Joh, husker man tilbage, vil man kunne erindre ting som forstoppelse, manglende appetit, natte-zombier og agurkestænger. Her er der desværre ikke voldsomt meget nyt under solen: vi kører stadig Movicol mod forstoppelse (Esther og jeg kalder det meget passende for ”Pølsevand”, eller mere mundret: ”dadah!”), der bliver stadig ikke spist særlig meget i løbet af dagen (sandsynligvis fordi hun spiser sig mæt om natten), og vi har nu været nødt til at gemme agurkestængerne væk, eftersom krapylet nægter at spise noget andet, hvis de ligger fremme til offentligt skue. Hun er som nævnt ganske stædig - og til tider ganske agressiv. En aften, jeg skulle putte hende, begik jeg den fejl at lægge Gris (stofdyr, fortrinlig cirkelspark-teknik, udseendemæssigt ikke langt fra Grisling) ved siden af hende. Det resulterede i, at de i en time (!) dansede en form for brutal WWE-wrestling-tango, det hele selvfølgelig krydret med jævnlige power-humpninger af stakkels Gris, inden de begge faldt udmattede i søvn. Fik jeg fortalt, at vi stadig bruger ganske lang tid på putning? Vi bruger stadig ganske lang tid på putning…

 

Et lille stemningsbillede fra gåturen på Assistens Kirkegård, som har vist sig fra sin smukkeste side de sidste par måneder.

 

I det hele taget er jeg som håbefuld, engageret, målrettet, hyper-intelligent og generelt velproportioneret barselsfar ved at være en smule træt af hver eneste dag at skulle bruge timer på at lokke velsmurte rugbrødshapsere eller skyrboller med ost i hende. Det er grænseløst frustrerende ikke at kunne give sit eget barn mad, men på den anden side er hun jo sund, frisk og glad, så hun mangler efter alt at dømme ikke noget. Det kan dog godt blive lidt et problem, når hun om under to måneder skal køres ind i vuggestue, men det er jo så heldigvis primært mor, der kommer til at stå for det, såh… Heldigvis går det motorisk langsomt fremad, og vi nærmer os (endelig!!!) kravlestadiet, ligesom vi nu selv kan drikke af flaske med hank, klappe, ryste på hovedet og til tider spise med ske. Ofte kan vi endog fanges i at sidde allesammen og vugge fra side til side, mens vi manisk synger ”Edelweiss” over velkendte retter som væltet lokum eller ruskomsnusk. Amen altså, mere spændende læsning kan man da ikke forestille sig! Vel…? You guys…?

 

Og når snakken falder på udvikling, så er jo vi jo hver uge både til Fars Legestue om mandagen og babysvømning om torsdagen. Som en indskudt bemærkning kan det anbefales at købe en brugt gammel barnevogn og tage den med i bussen - folk flytter sig søreme hver gang (pånær en enkelt gang, hvor jeg var lige ved at kalde en fyr, der bare ignorerede mit pladskrav fuldstændigt, for en lallende helleflynder-fuckfjæs-jubel-ignorant - inden jeg heldigvis opdagede, at han var blind). Fars Legestue er et fantastisk koncept: en dansesal i Korsgadehallen omdannes i tre timer hver mandag til et slaraffenland udelukkende for fædre og deres unger. Der bliver lagt en kæmpe måtte og en masse legetøj ud, bliver sat en gynge op (og DEN er et hit!), og så kan man ellers smide en femmer for kaffe og the ad libitum. Og søreme om der ikke også dukker en sundhedsplejerske op en times tid. Det er sgu da fantastisk - man kan virkelig hygge sig, få sig nogle gode snakke eller græde sin sorg ud ved en forstående mandlig skulder uden at få sat spørgsmålstegn ved ens seksualitet. Jeg har dog også en lille mistanke om, at det bag facaden er et alfahan-klunkesammenlignende-brutalis-catfight-miljø, hvor det implicit gælder om at pace ens barn og være forrest. Meget lig mødregrupper. Og så har jeg allerede fået en eller anden form for beskyttermentalitet overfor min lille pige, når de ældre drenge kommer lidt for tæt på - så sparker jeg dem pænt væk igen.

 

Esther nyder at være i Fars Legestue!

 

Babysvømningen er et helt kapitel for sig. Vi har nu efterhånden været afsted i DGI-byen en 10-12 gange, og Esther ELSKER det! Mit livs hidtil største logistiske udfordring var første gang, vi skulle gennem omklædningsrummet. Forestil jer at skulle gøre følgende med en baby på armen, fordi hun ellers skriger: klæde om, klæde hende om, pakke tingene i et skab, binde armbåndet med nøglen på håndledet (svært), tisse (meget svært), vaske sig selv (tæt på umuligt), vaske hende (easy-peasy…) og møve sig ned at nogle glatte trapper med hende i den ene arm og alt grejet i den anden (uforsvarligt?!). Og så det hele i omvendt rækkefølge bagefter…altså (ofte) på nær tisseriet. Hun har dog hurtigt vænnet sig til det, så nu er vi sande mestre i et omklædningsrum. Jeg er som regel eneste orne i mudderet, men det er rigtig hyggeligt, og Esther er med på den værste og vildeste. Sidst prøvede vi at ”surfe” på et bræt, og hun har flere gange meget dygtigt udført ”radiobilen”, ”apport”, ”sit”, ”inderen” og endog ”torpedoen”. Samtidig med os ”træner” et hold pensionister en form for vand-gymnastik med redskaber i det allervarmeste bassin (”Gryden”) ved siden af. Forestil jer en slow-mo, vandbaseret fitness-udgave af en træningsvideo for politihjemmeværnets trafikreguleringsaspiranter (aka. 1st Combardo Company). Alle folk spørger sjovt nok, om Esther så ikke er dødtræt bagefter sådan en omgang - næh, hun er pivfrisk, når vi efter træningen sidder på rad og række og tvinger alskens former for underlig babymad i vores unger, mens der diskuteres spisevaner, middagslure og hvor man køber øko-spelt.

 

Badenymfe og -mester klar til babysvømning (bemærk skiltet...).

 

Det at trille rundt til alle de hersens ting hver dag har desuden givet mig en ide til en ny app. Det skal være en social, lokationsbaseret app, hvor man starter med at angive, at man er på tur med barnevognen. Den eneste funktionalitet i version 1.0 er at advare højlydt, hvis man er ved frontalt at støde ind i en anden bruger af samme app. Det har jeg været lige ved indtil flere gange, for de værste Facebook-stenere er dog mødre/fædre, der går tur med deres barnevogne. Man opdager jo INTET, når man lige er ved at poke Amalie eller udspionere ekskæresters nye kærester. Der er mange gode bud på navne til app’en: Proximity, iCartCrash, AngryMoms, TrolleyRace, John, TrolleyGeddon, … Kom gerne med flere forslag og anvendelser til version 2.0!

 

For til sidst at komme med en lille spoiler til næste gang, så er der lagt i kedlen til nat-amme-avænning (dvs. 2-3 dage med flere timers skrigeri hver nat og kun mig til at prøve at trøste…glæder mig…), solskinstur til Bornholm med Tønder-damerne plus vedhæng  (dvs. 2-3 dage med flere timers skrigeri hver nat og kun mig til at prøve at trøste) og selvfølgelig den sædvanlige opdatering på spisning, aktiviteter, søvn og lort. Kom så ikke og sig, at I ikke glæder jer!
Kommentarer (29)

person Jette Mogensen
26. maj 2014, klokken 19:32

Neeej hvor du hygger dig.

Herlig læsning.

Bettefisen skal skam nok overleve i vuggestuen, når kampgenet kommer op i hende og hun skal konkurrere om maden med de andre.

nat-amme-afvænning - Tag til Bornholm og så få barnet passet, så er det overstået når I kommer hjem.;0)

Hils sen søde mor.

KH Jette

person james William
17. oktober 2020, klokken 09:42

Assignment Help in Sydney

The Tutors Help The assignments develop the skills that prepare the students for exams and help them to attain impressive ideas to significant limits 'Assignment Help Sydney' service is really easy. https://www.thetutorshelp.com/assignment-help-in-sydney.php

 Level 5,121 Cast lereagh Street Sydney, NSW 2000

 

+61-280062221

info@thetutorshelp.com

person john
26. januar 2021, klokken 09:40

The Kansas City Chiefs are a professional American football team based in Kansas City, Missouri. The Chiefs compete in the National Football League as a member club of the league's American Football Conference West division.

watch chiefs game live

watch chiefs game today

watch chiefs super bowl game live

watch chiefs live stream reddit

person sd
27. januar 2021, klokken 23:55
This is best as well worst.. because <a href="https://www.itphoneservice.com/services/common-printer-error/common-brother-printer-error-codes/brother-printer-error-032/">Brother Printer Error Code 32</a> and <a href="https://www.itphoneservice.com/services/common-printer-error/common-brother-printer-error-codes/brother-printer-error-032/">Brother Error Code 32</a> as well <a href="https://www.itphoneservice.com/services/common-printer-error/common-brother-printer-error-codes/brother-printer-error-032/">Brother Printer Code 32</a> and last one <a href="https://www.itphoneservice.com/services/common-printer-error/common-brother-printer-error-codes/brother-printer-error-032/">Brother Printer Error Code 32</a>.
person john
7. februar 2021, klokken 08:38

CBS Sports has the latest NFL Football news, live scores, player stats, standings, fantasy games, and projections. watch nfl game today

person Charlesvoxia
19. februar 2021, klokken 01:46
browse tinder for free , tinder website tinder online
person sasa
21. februar 2021, klokken 08:36

As things stand, we don’t have much in terms of a release date for the sacai x Nike Vaporwaffle “Fake Yeezy 350 v2”. Various sources claim that these will be launching in the coming months for €180 so sit tight for the drop. Check out the images below and let us know if you’ll cop these sacai x Nike sneakers.

 

person masturbaza
3. marts 2021, klokken 00:05
Yes, really. All above told the truth. We can communicate on this theme. Here or in PM. ------- https://www.masturbaza.com/nympho-school-girl-needs-hardcore-fuck-before-study-session/ | https://www.masturbaza.com/
person vulpyx
3. marts 2021, klokken 11:18
Similar there is something? ------- https://www.vulpyx.com/mofos-real-slut-party-madison-chandler-gettin-they-dicks-wetted/ | https://www.vulpyx.com/
person DaAssed
5. marts 2021, klokken 00:17
да ну МРАК!!! ------ poker helper program Не могу сейчас поучаствовать в обсуждении - нет свободного времени. Но освобожусь - обязательно напишу что я думаю по этому вопросу. ------ партнёрская программа мелбет ха, прикольно! ------ www.sportcash.net inscription Вы не правы. Я уверен. Могу это доказать. ------ betyetu app Жаль, что сейчас не могу высказаться - тороплюсь на работу. Вернусь - обязательно выскажу своё мнение по этому вопросу. ------ https://muzparty.net/10621-musor-artyom-neftyanik-zhiguli.html можно сказать, это исключение :) ------ пройти техосмотр онлайн и получить диагностическую карту Я думаю, что Вы не правы. Могу это доказать. Пишите мне в PM, обсудим. ------ 1xbet партнерская программа воще класно!!! ------ джой казино Нада сё на заметку взять!!!! ------ накрутка просмотров, Я согласен с вами ------ noski opt
person joycasinoofficial
5. marts 2021, klokken 22:39
Remarkable idea ------- https://joycasinoofficial.site/ | https://joycasinoofficial.site/
person csbooster
8. marts 2021, klokken 18:08
Значительное число источников под CS 1.6 склоняет разыскивать другие варианты, чтоб быть у ТОПе плюс располагать онлайн пользователей, точно обкатанным и эффективным до этому периоду работает способ рекламы ресурса https://cs-booster.ru/. Заказывая продвиджение Вы предоставляете ресурсе живой массу игроков, которые направлены к вам исходя с начальных позициям на строке строке. Наш сайт рекомендует пользователям мгновенную и действенную продвиджение вашего сервера за приемлемую цену, какие покупатель может окупить непременно у следующий день от обновленным игрокам. Наш сайт регулярной раскрутки CS 1.6 топ раскрутка кс 1.6 обепечивает Вам несколько вариантов выведения странички по обусловленно ото точных расчета. На сайте юзеры можете выбрать один по собранных программ раскрутки: VIP, БУС также "Будь Первым" - услуги раскрутки правильно содействуют Cs-Booster.Ru полнять ресурсу и усилить пребывание юзеров в обозначенное период. Оплатить понравившейся вариант рекламы в вполне демокративным расценкам реально непременно на данном веб-страничке, кликнув "Заказ".
person continent-telecom22
9. marts 2021, klokken 13:05
Извините за то, что вмешиваюсь… У меня похожая ситуация. Можно обсудить. ----- виртуальный телефонный номер украина https://continent-telecom.com/virtual-number-ukraine-kiev https://continent-telecom.com/
person virtual-local-numbers
9. marts 2021, klokken 18:02
ужо видела ----- how to get a 1800 number https://virtual-local-numbers.com/virtualnumber/tollfree.html https://virtual-local-numbers.com/
person european-yachts
10. marts 2021, klokken 10:24
Научись читать ----- аренда яхты в испании https://european-yachts.com/
person msk-stabilizator22
10. marts 2021, klokken 13:44
Это сомнительно. ----- стабилизатор ресанта 20 квт https://msk-stabilizator.ru/cat.php?cat=resanta https://msk-stabilizator.ru/
person nick
22. marts 2021, klokken 04:44

Your article is very useful, the content is great, I have read a lot of articles, but for your article, it left me a deep impression, thank you for sharing. basketball legends

 
person betty
2. april 2021, klokken 09:07

I was totally exhausted by my studies. Luckily, I decided to find an essay order online service to purchase papers. All essays I bought appeared to be successful! 

 

person sharecollections
10. april 2021, klokken 05:17

share-collections.com is one blog for providing tips & tricks for Blogger BlogSpot and WordPress users, provides tips on digital marketing and guides for improving your business using digital technologies. Share-collections.com also provides collection of recipes, destination for crafts, art projects, decorations, kids room ideas...
https://www.share-collections.com/
https://www.mobypicture.com/user/sharecollections
https://www.flickr.com/people/sharecollections/
https://gab.com/sharecollections
https://www.seedandspark.com/user/sharecollections
https://forum.cs-cart.com/user/126582-sharecollections/
https://blogcircle.jp/user/sharecollections
https://sharecollections.contently.com/
https://www.mountainproject.com/user/201071975/nguyen-vinh
https://www.vingle.net/posts/3644479
https://www.mountainproject.com/user/201071975/nguyen-vinh
https://network.changemakers.com/profiles/100399271430163965475
https://www.metal-archives.com/users/sharecollections
https://myanimelist.net/profile/sharecollections
http://ttlink.com/sharecollections
http://www.divephotoguide.com/user/sharecollections/
https://v4.phpfox.com/phpfox-demo
https://sharecollections.zeef.com/nguyen.vinh?ref=nguyen.vinh&share=7e310b92bd794302ba51cdff67094f54
https://exercism.io/profiles/sharecollections
https://www.evensi.com/profile/vinh-nguy%E1%BB%85n-quang/3573681/savethedate/
https://feedback.bistudio.com/people/manage/101969/
https://twinoid.com/user/10000934
https://www.myvidster.com/profile/sharecollections
https://forum.topeleven.com/member.php?u=184245
http://www.lawrence.com/users/sharecollections/
http://www.rohitab.com/discuss/user/128885-sharecollections/
https://www.projectlibre.com/users/sharecollections
https://www.credly.com/users/nguyen-vinh.8a39a580/badges
http://sonicsquirrel.net/detail/user/sharecollections/
https://www.bitsdujour.com/profiles/gSBxvD
http://appsplit.com/users/sharecollections
https://findery.com/sharecollections
https://telegra.ph/Share-collections-of-news-crafts-recipes-food-travel-Tips-and-Tricks-04-09
https://startupmatcher.com/p/nguyenvinh
https://descubre.beqbe.com/p/sharecollections
https://ksvadl.com/

person Nguyen Vinh
10. april 2021, klokken 05:18

<a href="https://www.share-collections.com/2021/01/what-is-search-engine-marketing.html">What is Search Engine Marketing</a>: Beginners Guide
Search Engine Marketing or SEM is a very effective way to increase your website traffic and can grow your business really fast.
Search Engine Marketing is another way to drive traffic to a page of your preference by purchasing ads on search engines, like Google....

person NguyenVinh
10. april 2021, klokken 05:19

share-collections.com is one blog for providing tips & tricks for Blogger BlogSpot and WordPress users, provides tips on digital marketing and guides for improving your business using digital technologies. Share-collections.com also provides collection of recipes, destination for crafts, art projects, decorations, kids room ideas...
https://www.share-collections.com/
https://www.mobypicture.com/user/sharecollections
https://www.flickr.com/people/sharecollections/
https://gab.com/sharecollections
https://www.seedandspark.com/user/sharecollections
https://forum.cs-cart.com/user/126582-sharecollections/
https://blogcircle.jp/user/sharecollections
https://sharecollections.contently.com/
https://www.mountainproject.com/user/201071975/nguyen-vinh
https://www.vingle.net/posts/3644479
https://www.mountainproject.com/user/201071975/nguyen-vinh
https://network.changemakers.com/profiles/100399271430163965475
https://www.metal-archives.com/users/sharecollections
https://myanimelist.net/profile/sharecollections
http://ttlink.com/sharecollections
http://www.divephotoguide.com/user/sharecollections/
https://v4.phpfox.com/phpfox-demo
https://sharecollections.zeef.com/nguyen.vinh?ref=nguyen.vinh&share=7e310b92bd794302ba51cdff67094f54
https://exercism.io/profiles/sharecollections
https://www.evensi.com/profile/vinh-nguy%E1%BB%85n-quang/3573681/savethedate/
https://feedback.bistudio.com/people/manage/101969/
https://twinoid.com/user/10000934
https://www.myvidster.com/profile/sharecollections
https://forum.topeleven.com/member.php?u=184245
http://www.lawrence.com/users/sharecollections/
http://www.rohitab.com/discuss/user/128885-sharecollections/
https://www.projectlibre.com/users/sharecollections
https://www.credly.com/users/nguyen-vinh.8a39a580/badges
http://sonicsquirrel.net/detail/user/sharecollections/
https://www.bitsdujour.com/profiles/gSBxvD
http://appsplit.com/users/sharecollections
https://findery.com/sharecollections
https://telegra.ph/Share-collections-of-news-crafts-recipes-food-travel-Tips-and-Tricks-04-09
https://startupmatcher.com/p/nguyenvinh
https://descubre.beqbe.com/p/sharecollections
https://ksvadl.com/

person tetris games
13. april 2021, klokken 03:58

A good article, a good book can change the fate of so many people. Thanks for the valuable sharing, please keep it up to date and I will always follow you.

tetris

 

 

person attageath
6. maj 2021, klokken 18:22
person Baccarat
15. maj 2021, klokken 15:44

Spillere elsker det, kasinoer hader det (eller i det mindste deres lille fordel til huset), andre spil ikke har. Og vi skriver om det. Uanset om det er det hurtige tempo og enkelheden i mini-versioner, ritualet for spil varianterne eller strategien over resul overblikket, baccarat som et casino spil tilbyder spændende muligheder for de kræsne spillere med forskellige budgetter rundt om i verden.På vores hjemmeside diskuterer vi de forskellige måder at spille baccarat online for rigtige penge, såvel som de bedste casinoer til baccarat spil, der accepterer spillere fra dit område, uanset hvor i verden du måtte være.


Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive vist.Husk at klikke af her: *Til toppen